A gyártás átfutási idejét minden esetben az INVADO gyár határozza meg. Jelenleg a gyártásba adástól számítva 8-10 hét (a megrendelés visszaigazolás elfogadása és előleg rendezése után kerül gyártásba a megrendelt ajtó).

A felújítás vagy építkezés legvégső fázisában, kész padlóburkolat és legalább egy réteg festést követően a legideálisabb.

Igen, amennyiben az ajtók még azelőtt kerülnek beépítésre, hogy a szakipari munkák nem fejeződtek be, felmerülhet utómunka, mert kérjük ne feledjék, az ajtók értékes lakberendezési tárgyak, ezért túl korán ne építtessék be, mert más munkások nem fognak vigyázni rájuk, a beépítést akkorra kérjék, amikor már az összes szakipar levonult.

Nem, kivéve a gyártásból eredő hibák.

Garanciát nem vállalunk:

  • Helytelen szállításból és tárolásból eredő hibákra
  • A helytelen beépítésből eredő hibákra
  • A mechanikai sérülésekre
  • A beépítési és kezelési útmutató be nem tartásából eredő hibákra
  • A nem rendeltetésszerű használatból és rongálásból eredő hibákra

Igen vállaljuk, egyedi megállapodás keretében.

BB (kulcsos)

PZ (hengeres zárbetét)

WC (elfordító zár)

Tapasztalatunk szerint a legtöbb panellakás tulajdonos nincs azzal tisztában, hogy otthonában megvalósítható-e a meglehetősen csúnya és gyenge minőségű házgyári ajtók cseréje, ezért sok esetben a sok szépen felújított panellakásban éktelenkednek a már régen szétesett, toldozott-foltozott, agyonfestegetett műanyag tokos, kopott, zörgő szinte nulla hő és hangszigeteléssel, rendelkező 30-40 éves beltéri ajtók.

Beltéri ajtó csere panellakásban is megoldható, és ha a lakástulajdonos a felújítás során egyeztet velünk, úgy nem kell hozzányúlni a beton falnyílások méretéhez, a végeredmény semmiben nem fog különbözni bármely más új építésű lakás beltéri ajtóitól.

Ha Ön is panellakás tulajdonos és szeretné lakásában kicserélni régi, megunt ajtóit, kérjük keressen Bennünket, az INVADO ajtó Önnél is megfelelő választás!