Panellakások

Családi házak

Társasházak, lakóparkok

Közintézmények

Kérjen ajánlatot!

Mert a megszokott szabványtól eltérőek a falnyílás méretek.

Tapasztalatunk szerint a legtöbb panellakás tulajdonos nem talál megoldást a beltéri ajtók cseréjére, mert a szabványtól eltérő méretűek a falnyílások, ezért sok esetben a felújított panellakásban megmaradnak a régi, kopott 30-40 éves beltéri ajtók.

Beltéri ajtó csere panellakásban is megoldható, és ha a lakástulajdonos a felújítás során egyeztet velünk, úgy nem kell hozzányúlni a beton falnyílások méretéhez, a végeredmény semmiben nem fog különbözni bármely más új építésű lakás beltéri ajtóitól.

Megbízható, biztonságos bejárati ajtót szeretnek lakására, akkor keresse katalógusunkban az EGIDA lépcsőházi bejárati ajtót!

Ha Ön is panellakás tulajdonos és szeretné lakásában kicserélni régi, megunt ajtóit, kérjük keressen Bennünket, megoldjuk!

Kérjen ajánlatot!

Legyen az újépítésű vagy felújított családi ház, nálunk az egyszerűtől a dizájn elemekkel kiegészített, modern ajtóik, a szűkebbtől a tágas falnyílásokig. Extra favastagságra, a sötét színűtől a legvilágosabbig, az INVADO beltéri ajtók széles választékából Ön is talál ízlésének megfelelőt.

Kérjen ajánlatot!

Generálkivitelezőknek, kivitelezőknek komplex szolgáltatást biztosítunk.

Kérjen ajánlatot!

Az INVADO ajtók, a közintézményeknél a mozgáskorlátozottak részére kötelezően kialakítandó akadálymentesített útvonal kialakítására is adnak megoldást.

Az ilyen épületeknél nagyobb igénybevételnek vannak kitéve az ajtók, itt különösen nagy szerepe van az – INVADO gyár által szabadalmazott – ajtólap éllekerekítéseknek, és a fólia szélek illesztésének a falc belső oldalán, melyek nem engedik, hogy az ajtólap éleknél elváljon a fólia.